20 november 2016

PvdA praat over Heerjansdam en campagnes op ledenvergadering van 24 november

De PvdA slaat in de komende ledenvergadering een brug tussen de dorpspolitiek en het gemeentebeleid. Mike van der Neut en Bernard Wolters, leden van de dorpsraad Heerjansdam, zullen de bezoekers informeren over actuele onderwerpen in Heerjansdam. Na de pauze zal PvdA-campagnestrateeg Marjolein Nieuwdorp ingaan op moderne campagnevoering.

Sinds 2003 maakt Heerjansdam al deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Het gat dat ontstond door het verdwijnen van een eigen bestuur en gemeenteraad is voor een deel opgevuld met de dorpsraad.  Nadat Mike van der Neut en Bernard Wolters hun visie hebben gegeven, zal ruimte voor discussie zijn aan de hand van enkele stellingen. Dit tweerichtingsverkeer zal ook gelden voor de bijdrage van de Rotterdamse PvdA campaigner Marjolein Nieuwdorp.  Zij is onder meer betrokken bij de actuele campagne van PvdA-leider Diederik Samson.

Deze bijeenkomst wordt donderdag 24 november gehouden in Wijkcentrum Hart van Meerdervoort aan de Perkstraat 57b (Kort Ambacht) in Zwijndrecht. De zaal is open vanaf 19.45 uur en de vergadering begint op 20.00 uur.  Ook niet PvdA-leden zijn hierbij uitdrukkelijk welkom.