Één mei – dag van de Arbeid / Leden-enquête

Door David Vaupell op 26 april 2024

Bijna is het weer 1 mei, de dag van de Arbeid.

Een belangrijk statement voor de maatschappij, sinds 1890. Een prachtige traditie die in Nederland helaas niet meer de aandacht krijgt die het verdient.

 

PvdA, gecombineerd met Groen-Links vormen één van de grootste ledenpartijen van Nederland. Heel veel mensen kunnen zich vinden in onze waarden en normen.

Maar we zien ook dat de PvdA alleen niet meer de slagkracht heeft van vroeger. Vandaar ook de samenwerking met GroenLinks, die programmatisch heel dicht bij de PvdA staat.

Voor PvdA Zwijndrecht is het nu de tijd om met de leden te bespreken wat zij vinden van die samenwerking en – verder vooruitkijkend – wat we vinden van verdere stappen in de samenwerking, vooral richting de komende gemeenteraadseverkiezingen in 2026.

Dat lijkt ver weg, maar voor die tijd moet heel veel worden besloten en geregeld,

Het bestuur van PvdA Zwijndrectht is er met het mandaat  de leden van de PvdA, maar we hebben zeker de behoefte om uw mening als PvdA lid te horen.

 

Één dezer dagen valt er bij u een korte enquête in de brievenbus. Wij vragen u de moeite te nemen om het te lezen, in  te vullen en aan ons te retourneren, in de bijgesloten retourenvelop.

We doen dit bewust per post omdat niet al onze leden over e-mail beschikken, maar vooral omdat we op deze manier anonieme resultaten krijgen.

Wilt u toch per mail op onze enquete reageren, dan kan dat naar [email protected].

U kunt de enquete niet op onze website invullen omdat deze openbaar is. De enquête is alleen bedoeld voor PvdA leden.

Dank u wel en … een fijne eerste mei toegewenst.

Met vriendelijke groet,

David Vaupell,

Bestuur PvdA Zwijndrecht

David Vaupell

David Vaupell

Bestuur – Voorzitter sinds 2014 Geboren in 1966 in Emmen en lid sinds 1985. In het dagelijks leven werkzaam als IT consultant. Vader van 3 kinderen en samen met Liesbeth woonachtig in Zwijndrecht (Noord)

Meer over David Vaupell