1 december 2016

Levendige najaarsvergadering

Op 24 november organiseerde de PvdA een afwisselende ledenvergadering. Voor de pauze werd gediscussieerd met dorpsraadsleden Mike van der Neut en Bernard Wolters over Heerjansdam.

Na de pauze werd een politieke quiz gehouden en gediscussieerd over de campagne. Tussendoor werd besloten dat de PvdA deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018

In het wijkcentrum Hart van Meerdervoort waarvan je de nieuwe geur nog kon ruiken ontvingen wij de Heerjansdamse dorpsraadsleden Mike van der Neut en Bernard Wolters. Na een inleiding over het werk van de dorpsraad van Wolters met aanvullende informatie van Van der Neut werd naar aanleiding van stellingen over het fenomeen dorpsraad en Heerjansdam gediscussieerd. Duidelijk werd dat de dorpsraad in een duidelijke behoefte voorziet en in een aantal opzichten een voorbeeld is voor de Zwijndrechtse wijkplatforms.

Na de pauze stond PvdA campaigner Marjolein Nieuwdorp op de agenda, maar zij was verhinderd wegens ziekte. Desondanks ontstond een zeer geanimeerde discussie over enkele stellingen. De aanwezige leden bleken zeer gemotiveerd om voor de PvdA te knokken. Ten slotte werd de sociaaldemocratische quiz gewonnen door Nelleke den Boer en Koos Stekelenburg.

 

tmp_12916-img_20161124_2013291476192697