Door David Vaupell op 23 juni 2023

Feestelijke ledenvergadering in Xiejezo (22-06-2023)

Feestelijke ledenvergadering in Xiejezo

Naast de “normale” onderwerpen als een kleine bestuurs- en fractieupdate en de aanstelling van een kascontrolecommissie waren er maar liefst 3 jubilarissen te huldigen;

Onze nog immer actieve leden Koos en Anneke Stekelenburg  zijn 50 jaar lid van de Partij van de Arbeid. Èchte sociaaldemocraten dus. Maar zij waren niet eens de enige.

Allemaal in het verleden (en soms zelfs nog steeds) actief ingezet voor de partij.

Het opspelden van de gouden speldjes werd gedaan door Adem Negash, die rechtstreeks van de onderhandelingstafel van de Provincie Zuid-Holland naar zijn woonplaats Zwijndrecht was afgereisd.

Volgens het nieuwe akkoord voor de provincie zal Anne Koning doorschuiven naar de rol van gedeputeerde en zal Adem de rol van fractievoorzitter van de PvdA in de provincie op zich nemen.

Adem heeft ons tijdens de vergadering gisteren bijgepraat over het onderhandelingsproces en het (concept) akkoord, die nog door de leden van de PvdA in Zuid-Holland moet worden geaccepteerd. Dat zal morgen tijdens een ledenvergadering in Rotterdam aan de aanwezige leden worden voorgelegd.

en we konden René Kooij feliciteren met zijn terugkeer bij de PvdA fractie in de rol van commissielid.

Verder is het goed om nog even te melden dat ook Yucel Gul zich zal gaan inzetten; We gaan samen nog bepalen of hij de fractie gaat ondersteunen in de rol van fractieassistent of een rol gaat invullen in het bestuur van PvdA Zwijndrecht.

 

 

 

David Vaupell

David Vaupell

Bestuur – Voorzitter sinds 2014 Geboren in 1966 in Emmen en lid sinds 1985. In het dagelijks leven werkzaam als IT consultant. Vader van 3 kinderen en samen met Liesbeth woonachtig in Zwijndrecht (Noord)

Meer over David Vaupell